ציסטות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

05/11/2012 | 17:58 | מאת: לאה

שלום רב, הנני בת 25 ומגיל 16 אני סובלת מציסטות שהן באות ועוברות אחרי המחזור, יש לי כאבים בזמן קיום יחסים וגם אחרי המחזור יש לי כאבים בצד ימין באזור השחלות והכאב מקרין לרגל ימין. כמו כן, הנני מתקשה להכנס להריון מזה כשנתיים ועד כה הרופאים לא איבחנו לי שום מחלה ו/או נתנו לי טיפול מונע.

לאה שלום רב, תלונותיך מתאימות לאנדומטריוזיס ודורשות המשך בדיקה. לאחר הבדיקה יהיה אפשר לענות לשאלותיך. את מוזמנת לפנות לבדיקה מלאה ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים