כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

22/10/2012 | 23:24 | מאת: אמא

ביתי בת 19 .אחת לכמה חודשים היא נתקפת בכאב מחזור בלתי נסבל.לפי התחושות ומה שנראה ממש כמו צירי לידה.בעבר זה היה ממש לפני קבלת המחזור כשעה שעתיים לפני. לאחרונה היא מקבלת ואחרי שעתיים שלוש פתאום הכאב מגיע.הכאבים הללו חולפים לאחר שעה ולאחריהם כאילו לא קרה כלום.יש לציין שהכאב קורה אחת לכמה חודשים.וכאב שנמשך כשעה וחד פעמי לאותו מחזור.הכאבים מתרכזים באיזור המפשעה והבטן התחתונה.לפני שנה וחצי פנינו למרפאה בתל השומר לטיפול בנושא. ומאז היא לוקחת תוסף מגנזיום כדור ליום.אבל התופעה הזו לא חלפה.ברצוני לציין שגם פצעי אקנה יש לה. אשמח לשמוע המלצתך מה לעשות?למי לפנות.ואיך לעזור לה.איני רוצה שתשתמש ותיקח גלולות ולא לעשות לה בדיקות פולשניות.

שלום רב, תיאור הכאבים של ביתך אינו אופייני לאנדומטריוזיס ולכן לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה והבנה מחודשת של בעייתה. את מוזמנת לפנות לבדיקה והערכה מלאה ואשמח לבחון מחדש את מצבה ולעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים