ויזבל ותופעות הלוואי דחוףףף

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

12/09/2012 | 19:15 | מאת: הודיה

שלום דר רון אני רווקה בת 38, לפני 9 חודשים עברתי ניתוח להוצאת נגעי האנדומטריוזיס עם פתיחת בטן כי היה גם במעי וחתכו חלק ממנו. מאז ועד לפני שבוע נטלתי גלולות ברצף עם הפסקה אחת . לפני שבוע התחלתי לקחת ויזבל ומאז יש לי דימומים חולשה סחרחורת קלה עייפות והתכווצויות ברגליים. רופא נשים שהייתי אצלו אמר שלוקח חודש עד שהתופעות חולפות. האם אתה ממליץ להפסיק???

שלום רב, אני ממליץ בכל טיפול תרופתי וגם במקרה של התחלת ויזבל להמתין 3 חודשים לפני החלטה על כל שינוי בטיפול. בדכ תופעות לוואי והשפעות שונות חולפות תוך חודש ולמעשה מגיעים למועד ההשפעה החיובית של התרופה תוך 3 חודשים. לכן אל תתייאשי, תמשיכי ליטול את התרופה ולרוב הכל יסתדר. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים