כאבי אגן באנדו' מטופל

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

20/08/2012 | 14:05 | מאת: גילי

היי, לפני כשנה התחלתי לטפל באנדו'-תחילה בזריקת לוקרין חד פעמית ולאחר מכן בגלולות ברצף. בשבועיים האחרונים חלה ירידה בהרגשתי הכללית-כאבי האגן חוזרים, כך נראה. מה אני עושה?

20/08/2012 | 14:13 | מאת: דר רון שינמן

גילי שלום רב, הטיפול התרופתי באנדומטריוזיס לעיתים אינו מספק וכפי שאת חווה כעת לעיתים כאבים חוזרים על אף הטיפול. על מנת להחליט איזה טיפול נוסף יעזור לך צריך לדעת מאילו תלונות את סובלת בדיוק וכן לבדוק אותך. כמו כן יש אפשרות לבחור תוספת טיפולים נוספים שיעזרו לך. בכדי להעריך את כל אלה צריך לבדוק אותך ביסודיות. את מוזמנת לפנות אלי לבדיקה או לביח מאיר למרפאת אנדומטריוזיס ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים