אנדרומטריוזיס אולי?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

21/07/2012 | 19:30 | מאת: חנה

הנני כבת 28 ברקע מחלת לופוס ברימסיה. לפני שנה עברתי הפלה(מאחר והעובר מת)בשבוע 20 להריון ובמהלך חודשים סבלתי מכאבים ודיממתי לסירוגין ולא ידעתי מתי אני במחזור, מתי התחיל ומתי נגמר. במהלך בדיקת היסטרוסקופיה נתגלה ממצא ציסטי ברחם שהוסר בניתוח. לאחר שתי בדיקות אולטרסאונד נאמר לי שעדין יש ממצא ציסטי ברחם. הווסת שלי איננה סדירה אני מקבלת כל 18 יום בערך, סובלת מכאבים עזים לפני הווסת ובמהלכה, כאבים וסימפטומים זהים למה שמתואר כמחלת אנדרומטריוזיס. מכאבים עזים במהלך הווסת ודימום מוגבר אני סובלת כבר שנים רבות. אני מבקשת לקבל את דעתך והמלצות להמשך ברור וטיפול.

חנה שלום רב, תלונותיך בהחלט מרמזות לחשד לאנדומטריוזיס. אשמח לעזור לך. צרי קשר ונקבע פגישת יעוץ. בברכה דר רון שינמן 054-8119887

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים