ציפרלקס ..........................................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/10/2016 | 10:40 | מאת: מאור

שלום רב האם יתכן שציפרלקס גורם למיחושי ראש מוזרים כדוגמת תחושת קסדה על הראש? בעבר לקחתי חודש וחצי לא הועיל במאומה חזרתי שוב לנסות מזה 5 ימים ואני חש מיחושי ראש בעייתיים. האם כדאי להפסיק עם הציפרלקס ולנסות משהו אחר לחרדה או להישאר רק עם לוריוון? שאלה נוספת: החרדה ו/או הלוריוון גורמים לי לעייפות ורצון לישון כחצי יממה האם אין בשינה מרובה פוטנציאל נזק ? או שלשינה אפקט תרפויטי מסויים? תודה רבה

09/11/2016 | 16:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך תופעות לואי אופייניות. לוריבן אינו נחשב טיפול ארוך טווח.שינה מעל 7-8 שעות אינה מומלצת. תרגיש טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה