תפקוד מיני - דפלפט כרונו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2016 | 19:25 | מאת: יוסי

בן 28 ללא מחלות/נטילת תרופות מלבד כדלקמן בגיל 24 התקף פסיכוטי - טופלתי ברספרדל אשר העלה את רמות הפרולקטין ל1500. פגיעה בתפקוד המיני. טופלתי בזיפרקסה וקלופיקסול - שגם פגעו בתפקוד המיני. עברתי לפסיכיאטר שאיבחן אותי כביפולר. טופלתי בדפלפט כרונו 1000 מ"ג + סרנדה במשך 3 חודשים. הפגיעה בתפקוד המיני נותרה. הפסיכיאטר המליץ להסיר את הסרנדה. כיום, לאחר 4 חודשים בלי הסרנדה עם דפלפט כרונו בלבד 1000 מ"ג. חל שיפור בתפקוד המיני, האומנם איני נהנה מזקפה מלאה וקשה כבעבר. השאלות הן 1)האם לידיעתך ד"ר חרמון, ידוע לך על פגיעה בתפקוד המיני בשימוש בדלפט (בעלון מצויין שזה קורה במקרים נדירים מאוד) 2) נערכו בדיקות פרולקטין וטוסטסטרון כעת - תקינות. השאלה היא איך אתה מסביר את הפגיעה בתפקוד המיני כעת. יש לציין שמצב רוחי מרומם, ואיני חש בדיכאון שיכול להסביר תופעה זו.

10/05/2016 | 07:32 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך נראה לי שניתן ליחס פגיעה כזו לדפהלפט. זה הפיך תרגיש טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה