חוסר ריכוז בלקיחת לפונקס ועוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/09/2015 | 02:07 | מאת: אבי

אני מאובחן סכיזואפקטיב ולוקח 300 מ"ג למניעת סיפטומים של סכיזואפקטיב. שמתי לב לאחרונה (על אף שזה נמשך תקופה ארוכה) שאני פי מיליון יותר מרוכז בשעות הלילה 22 + בהכל - קריאה, צפייה בסרטים. אני לוקח את הלפונקס לפני השינה בזמן לא קבוע. uאחרי חצי שעה היא מרדימה אותי. ביום קשה לי לקרוא ולראות סרטים. אני מרגיש שביום יש לי קצת את הסיפטומים של המחלה ובלילה לא. אני חושב שבלילה אני גם יותר אמפתי. הפסיכיאטר שלי חושב שמכיוון שאני לוקח את התרופה מאוחר אז ההעיפות שהיא גורמת משפיעה עלי למחורת ביום והציע לעשות ניסוי ולקחת את התרופה עד גג עשר בלילה ולראות את ההשפעתה על הריכוז. השאלות שלי היא מה דעתכם על זה? בנוסף אני חושב להוריד את מינון התרופה ואותה בכלל ואני חושש שיהיו לי בעיות בהירדמות כי כרגע התרופה מרדימה אותי, מה אתם מציעים לעשות בשביל שאוכל להרדם? אילו סכנות יש בהורדת מינון והורדת התרופה לחלוטין והאם יכול להגרם נזק מוחי כרוני (שלא ניתן לתיקון) מזה? נ.ב. אני כותב את ההודעה עכשיו ב1:50 (מפני שאני יותר מרוכז בלילה וכי סופש) וביום לא יכולתי לכתוב את ההודעה הזאת (יכולתי אבל היה לוקח לי לפחות שעה ורבע במקופ 20 25 דקות עכשיו והיא הייתה יותר מסורבלת) תודה רבה דוקטור :) יום טוב :)

15/09/2015 | 17:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום אבי כדאי להשמע להמלצת הפסיכיאטר שלך! לא כדאי לשנות מינונים על דעתך! תרגיש טוב!

15/09/2015 | 19:41 | מאת: אבי

מקשיב לעצתך

מנהל פורום פסיכיאטריה