המרחק בין חלומות בהקיץ לאשליות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/07/2015 | 12:33 | מאת: אלה

שלום, בת 30 ולאחרונה אני מרגישה שאני חולמת בהקיץ פעמים רבות מאוד במהלך היום, ממש כמו בת 16. לפעמים אני חוששת שמרוב מחשבה אולי אשכנע את עצמי כי יש אמת בפנטזיות אלה. רציתי לשאול האם זה יכול להיות סימן להתחלת איבוד קשר עם המציאות, פסיכוזה כלשהי, והאם מחשבות כאלה יכולות להפוך בשלב מסוים להזיות. (או שעצם החשש שלי מאיבוד קשר עם המציאות למעשה מוכיח שאני שפויה לחלוטין...) תודה.

24/07/2015 | 17:33 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

למה את מתכוונת שאת חולמת? תהליך חלימה קורה בעת שינה.. האם את ישנה? מדבריך לא נראה לי שמדובר בפתולוגיה מעבר לחרדה שזה מעורר בך.. כדאי שתבדקי.

מנהל פורום פסיכיאטריה