חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/03/2012 | 14:10 | מאת: אנונימית

שלום רב החרדות שלי באות והולכות מעצמן. פסיכיאטר אחד אמר לי שאם זה עובר לבד- אז זו לא חרדה. בפעם הראשונה היה התקף חרדה ולאחריו עוד חודשיים חרדתיים(בעיקר חרדה מההתקף הבא)- לפני שנה וחצי בשלושה חודשים האחרונים- היו לי 3 מקרים כאלה פעמיים ללא התקפים כלל ובפעם האחרונה (יום ראשון האחרון) היה התקף- אחריו שלושה ימים חרדתיים ביותר (כולל בעיות בשינה, בתיאבון, פחד לצאת מהבית ופחד להישאר לבד) והנה היום- הכל עבר כלא היה! יצאתי ותפקדתי כרגיל- ושוב מתקבל הרושם שהכל עבר...... השאלה היא האם כדאי להתחיל טיפול תרופתי למרות שזה "בא והולך" מעצמו? ועד כמה טיפול כזה יהיה יעיל? (הרי בין כה וכה יש סיכוי שלאחר הפסקת הטיפול החרדה תחזור) אז לא עדיף להתמודד ללא טיפול תרופתי? (כי כפי שעברתי- זה עובר מעצמו בכל פעם! תודה.

07/03/2012 | 19:29 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום המבחן להתחלת טיפול היא הפרעת תיפקודית או עקה פרסונלית.. לשיקולך..

17/03/2012 | 07:48 | מאת: זאבי חן

שלום רב כמי שמוגדרת כדו קוטבית וחרדה רציתי לתת טיפ לכל מי שמהססים מתלבטים חוששים לקבל טיפול תרופתי כדאי לכם להפסיק לחשוש ולנסות לי הטיפול התרופתי המטפל בשילוב אינטנסיבי הצלחה אינטראקטיבית עזר ועדיין ממליצה לכם בכלל ובפרט ומאחלת הצלחה בברכה ואמונה

מנהל פורום פסיכיאטריה