OCD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/02/2012 | 13:06 | מאת: גלי

אני סובלת מ OCD לפני עשר שנים שכן ירק עלי וזה השפיע קשה אני נוטל ציפרלקס לאחרונה התווכחתי עם השכן זה היה בלילה ודרך אגב אני מרכיבה משקפים אבל לא רואה במאה אחוז בקיצור הייתי מאוד קרובה לפנים שלו ושוב אחרי הוויכוח איתו אני מדמינת הוזה שמה הוא ירק עלי שוב ולא הרגשתי הפעם הוויכוח היה על כלב שהוא תפס והכלב במקרה שלי והוא רצה לשאול את החבר שלו קודם אם הכלב שלו מאחר והוא טוען שיש לחבר שלו אותו כלב ואני אמרתי לו שיש לו שבב באוזן איך אני יכולה לברר עם עצמי אם באמת הוא ירק עלי ולא הרגשתי אני לא זוכרת כלום אם הוא ירק מה אני יכולה לשאול את עצמי כדי לברר את החשש הזה שלי בבקשה תעזור לי למרות שי ש לי OCD בכל זאת איך אברר עם עצמי את החשש שהוא ירק עלי בבקשה תודה רבה מראוש

29/02/2012 | 19:32 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

גלי שאלתך הגיעה בדבל לפורום אך איננה ברורה לי.. נסי לשאול שאלה ברורה...

מנהל פורום פסיכיאטריה