ציפרלקס ואריפליי 5 מ ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/11/2020 | 12:31 | מאת: ציפרלקס ואריפליי

שלום רב..אני מאובחנת עם הפרעה דו קוטבית וחרדות,תיסמונת טורט אני נוטלת ציפרלקס 10 מ ג ולוריוון ללא הטבה בכלל אתמול הוסיפה לי הפסיכיאטרית אריפליי 5 מ ג אני חוששת לשתות אותו בגלל התופעות לוואי שקראתי מה גם שרשום שזה יכול לגרום לקרישיות בדם,מציינת שיש לי טרומבוציטיפלים flt אחרון יצא 49 אני אובדת עיצות לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה

12/11/2020 | 14:22 | מאת: מני

מנסיון- אריפליי זה כדור בעל מיעוט תופעות לוואי ותופעות נסבלות. אין להתייחס לדף התרופה, אף שצריך לקרוא אותו, אלא אם זה מונע ממך לקחת אותו בגלל הקריאה... רשום שם גם ״מוות פתאומי לא מוסבר״, דבר שלא היה ולא נברא... חברת התרופות מנסה ליטול מעצמה אחריות ולכן הם כותבים את זה.. בהצלחה.

28/11/2020 | 21:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ראה

מנהל פורום פסיכיאטריה