אנפרניל 75 גמילה,או סי די

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/10/2020 | 01:04 | מאת: עדי

שלום רב..אני בן 36 סובל מא סי די שנים...ניסיתי הרבה תרופות בשנים האלה...לא הכי עבדו..מה שהצליח לעבוד עליי זה כדור אנפרניל 75 כדור...החיסרון הענק שלו שהוא גרם לי לעלות במשקל עקב עצירות חרונית...אין לי אפילו יציאה אחת בשבוע בקושי וגם ממש קצת,ברגע שאני מנסה להוריד במינון ולהפסיק את הכדור יש לי כאבי ראש איומיים..רציתי לשאול..האם יש קשר לכדור לעצירות ולהעלה במשקל שלי ואיך ניתן להפסיק אותו?

20/10/2020 | 04:52 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן תופעות לואי מוכרות אך לא הייתי ממליץ להפסיק אלא לתת זמן להסתגלות!

מנהל פורום פסיכיאטריה