ארפליי 15 מ"ג תופעת לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/09/2020 | 17:45 | מאת: יוכי

ראשית תודה על התשובה -אני מוטרדת בהקשר לבליעה של האוכל האם יש סיפטומים של קושי בבליעה בהקשר לכדור ארפליי בתודה יוכי

24/09/2020 | 20:26 | מאת: מני

זוהי תופעת לוואי שככל הנראה די נפוצה. אני יכול להגיד לך שלי בעצמי, כל האנטי פסיכוטיים שנטלתי עד היום (שניים במספר: אריפליי וסוליאן) גרמו לי לתופעה הזאת של קושי בבליעה. כמובן שלצורך מניעת וטיפול בפסיכוזה, הצורך בטיפול גדול מיותר ממניעת הקושי בבליעה. קצת קשה לבלוע אך לא באופן שאפשר להיחנק או לא להצליח כלל לבלוע וכדומה.

20/10/2020 | 04:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה