אנטיפסיכוטים במינון גבוה.................

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/09/2020 | 14:03 | מאת: בנימין

האם אנטיפסיכוטים אטיפיים במינון גבוה כולל אינווגה 9 מ"ג עלולים לגרום לדיכאון וחוסר הנאה וחוסר מוטיבציה לאורך זמן ?

לקריאה נוספת והעמקה
14/09/2020 | 21:13 | מאת: מני

לפי הידוע לי- זה נכון רק באם מדובר בהפרעה סכיזואפקטיבית, ולא בסכיזופרניה.

14/09/2020 | 21:14 | מאת: מני

דיברתי ספציפית על אינווגה. כי יש כדורים אחרים (דוגמת סוליאן) שבמינונים גבוהים עלולים לגרום זאת גם בסכיזופרנייה ובכל ההפרעות מהספקטרום הפסיכוטי, שלשמם ניתן הטיפול האנטי-פסיכוטי.

אכן נכון.

מנהל פורום פסיכיאטריה