בעייה משפחתית שאנו לא יודעים איך להתמודד איתה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/09/2020 | 17:21 | מאת: אנונימי

יש לי אח בן 40 אשר מתגורר עם ההורים שלי. הוא סובל מ ocd וחרדות קשות (לא מוכן לישון לבד ביחידת הדיור שלו, מדליק את כל האורות בבית בלילה, לא עובד ולא עבד אף פעם בחייו, בקושי אוכל ובאופן כללי בקושי יוצא מהבית) מעבר לכך הוא מנסה להשתלט על חייהם של ההורים שלי ושל יתר המשפחה (גם מבחינה כספית), מפריע לאורח החיים שלהם, ומפריע להם לנהל חיים תקינים. הוא מסרב לקבל טיפול וזה פוגע בכל המשפחה וגם בהורים המבוגרים שלי, וכמובן בעצמו. מה אפשר לעשות? האם קיים איזשהו יעוץ שההורים יכולים לקבל על מנת להתמודד עם המצב?

06/09/2020 | 19:06 | מאת: מיכאל

יש עמותה ללא מטרות רווח וללא תשלום שנקראת מיל"מ ועוזרת למשפחות של מתמודדי נפש https://www.milam.org.il/ בהצלחה

12/09/2020 | 18:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

וכן:למצוא לו מזור כל שהוא..

מנהל פורום פסיכיאטריה