שפיכה מעוכבת סרטרלין.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/09/2020 | 01:15 | מאת: אבי

שלום, אני מאובחן עם ocd, לאחרונה התחלתי לקחת טיפול תרופתי, סרטרלין, בדיוק סיימתי לעלות במינונים בהדרגה עד 350 מ''ג. אני סובל מתופעות לוואי בתחום המיני,ירידה בחשק ושפיכה מעוכבת (ברמה של לא מצליח להגיע לשפיכה בקיום יחסי מין. באוננות מצליח לבסוף אך לאחר מאמצים רבים). האם תופעות הלוואי הללו חולפות? במידה וכן, לאחר כמה זמן פלוס מינוס? מה מומלץ לעשות בנידון? מחכה לתשובתך.. תודה 🙏

לקריאה נוספת והעמקה
01/09/2020 | 07:34 | מאת: מני

איני הרופא של הפורום, אך כמדומני שכמה מגולשי הפורום דיווחו על התופעה ושהיא לא חלפה להם עם הזמן. במקרה כזה מומלץ לכאורה להחליף את התרופה באחרת (אלא אם הדוקטור של הפורום יגיד אחרת). רפואה שלימה.

זה מינון גבוה מידי- ישנה מגבלה של 200מג.

מנהל פורום פסיכיאטריה