שאלה בנושא לוסטרל...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/07/2020 | 17:37 | מאת: אריאל

שלום בן 31 לוקח לוסטרל 100 18 ימים (לפני כן עלייה הדרגתית) מבחינת הocd דכאון והחרדה יש שיפור מעט אך לא מספיק השאלה אם לחכות עוד על מינון זה שהכדור ישפיע כמה זמן זה לוקח או שכדאי לעלות מינון כבר עכשיו? ולכמה תודה רבה

01/08/2020 | 21:01 | מאת: מני

יש לחכות 6 שבועות של טיפול בדרך כלל לפני עלייה במינון. כדאי שאחרי 6-4 שבועות תעדכן את הפסיכיאטר שלך במצבך. הוא כבר יגיד לך לאיזה מינון לעלות. בהצלחה.

01/08/2020 | 21:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הכל לפי הבדיקה וקליניקה ולא דרך מסך זה! ככלל, זהו זמן טוב להמשיך הלאה באם יש צורך!

מנהל פורום פסיכיאטריה