אמביאן 12.5 מג בהמשך לשאלות הקודמות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/07/2020 | 12:44 | מאת: שלי

בהמשך לשאלתי כל הגוף כואב אין שריר ועצם שלא כואב במיוחד מורגש בראש הראש כואב חזק מיגרנות כל שרירי הפנים המצח האף העיניים מתחת ללסתות הלסתות מאחורי הראש הקרקפות הכל הכל אין שריר עצמות הלסתות והמצח גם כואבות כל העורף והגרון סחרחורות תחושה של בחילה ממש מצב של עייפות תמידית וחולשה בקיצור אין פינה שכואבת מה לעשות איך להפסיק את זהאו כבר מאוחר

25/07/2020 | 19:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי לגשת לטיפול מסודר ולא ליטול תרופות שינה. האם עברת טיפול להיגיינת השינה?זה הטיפול המומלץ היום לשינה ולא כדורים. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה