אפשרות חיזרה לכדורים מלאים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/07/2020 | 23:37 | מאת: סיוו

שלום רב, לפני שבועים ירדתי לחצי כדור פאקסט של 20 מיליגרם כלומר 10. מאז אני מרגישה שהדכאון חוזר לי ואני רוצה לחזור לחזור לכדור שלם האם אפשר לחזור רגיל או שיש דרך אחרת? תודה רבה

07/07/2020 | 09:50 | מאת: מני

חוזרים רגיל. מומלץ לחזור באם ירדת מעצמך ללא התייעצות או המלצה של הפסיכיאטר. כשיורדים לבד, יכול להיגרם מצב שכשחוזרים אחרי זמן למינון הרגיל כבר אין את האפקט שהיה, על כן צריך תמיד לעשות ירידה רק בהמלצת הפסיכיאטר. לא ציינת אם ירדת מעצמך או בהמלצת הפסיכיאטר, ולכן לכל מקרה אני רושם גם את האופציה הזאת. באם הפסיכיאטר המליץ לרדת, אזי כדאי ליידע אותו במה שקורה והוא יגיד מה לעשות. בהצלחה.

07/07/2020 | 23:23 | מאת: אכן כן

כן הירידה הייתה ביעוץ טלפוני עם הפסיכיאטר שמכיר אותי... חזרתי עכשיו לכדור שלם אחרי שלושה שבועות של חצי... לדעתך זה בסדר?

08/07/2020 | 10:28 | מאת: מני

זה בסדר גמור. בעצמי פעם ירדתי בהמלצת הפסיכיאטר לחצי מינון, והפסיכיאטר החזיר אותי אחר כך למינון הקודם באופן כמו שאת רוצה לעשות.

11/07/2020 | 09:06 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא ממליץ לעשות שינויים תרופתיים עצמיים.

מנהל פורום פסיכיאטריה