הפסקת ציפרלקס אחרי כדור אחד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/06/2020 | 16:30 | מאת: ישראל

שלום לכולם, התחלתי לקחת שוב ציפרלקס (לאחר המנעות של זמן רב) והספקתי לקחת כדור אחד. התחרטתי והחלטתי עדיין לנסות להתמודד בדרכים אחרות. רציתי לדעת האם יש בעיה בהפסקת הטיפול אחרי כדור אחד.

12/06/2020 | 19:15 | מאת: מני

זה יעשה לך בעיה ליום או ימים בודדים, ממש לא לטווח ארוך. יש לי נסיון עם ציפרלקס, אני גם לקחתי אותו ליום אחד והרגשתי נורא איתו, אז ביום שלאחר מכן שלא לקחתי, הרגשתי עדיין ממש נורא ורק אחרי יומיים חזרתי לעצמי. זה יכול לקחת עד 6 ימים ו16 שעות, כלומר- זמן המחצית חיים של התרופה (שהיא בין 27 ל32 שעות, אינדיווידואלי) כפול 5, זה הזמן שלוקח לתרופה להתפנות לגמרי מהגוף, וזה בדיוק התוצאה שציינתי למעלה, כלומר- 6 ימים ו16 שעות.

14/06/2020 | 10:17 | מאת: ישראל

אפשרי לקחת אטנט יומיים אחרי??

14/06/2020 | 10:55 | מאת: מני

יש בכלל בעיה לקחת ציפרלקס ואטנט ביחד? באם כן, אזי כמדומני שעדיף לחכות 6 ימים לאחר ההפסקה של ציפרלקס, שאז התרופה מתפנה מהדם. אך איני יודע אם השילוב ביניהם אסור או שאפשרי.. אני רק יודע ששניהם יכולים לגרום להפרעה בקצב הלב ואם כן עדיף לחכות 6 ימים לאחר הנטילה האחרונה של ציפרלקס

04/07/2020 | 20:21 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן.

מנהל פורום פסיכיאטריה