כול מיני סוגים של כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2020 | 16:45 | מאת: יניב

שלום מה זה כדורי קלונקס ממה הוא מורכב על מה הוא משפיע ? האם נטילה ארוכה של קלונקס או נטילה של כדורים מקבוצה אחרת ציפרלקס וכדורים מכול הסוגים האלו לאורך זמן גורמים לבעיה בראש במוח בגוף ? אני מתכוון לקלונקס לציפרלקס ולשאר הכדורים כמובן מה דעתך ?

10/05/2020 | 21:42 | מאת: מני

אכן גורמים לבעיות בשימוש ממושך, בפרט הקלונקס. למשל, במקרה של הקלונקס: לדכדוך. ועוד

11/05/2020 | 22:51 | מאת: יניב

מספיק לדחוף תאף שלך בכול התשובות כאן מה אתה עונה לי מי שאל אותך בכלל

11/05/2020 | 22:51 | מאת: יניב

שלום מה זה כדורי קלונקס ממה הוא מורכב על מה הוא משפיע ? האם נטילה ארוכה של קלונקס או נטילה של כדורים מקבוצה אחרת ציפרלקס וכדורים מכול הסוגים האלו לאורך זמן גורמים לבעיה בראש במוח בגוף ? אני מתכוון לקלונקס לציפרלקס ולשאר הכדורים כמובן מה דעתך ??

16/05/2020 | 18:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ראה תשובתי כאן בפורום בנושא זה. הציפראלקס שונה בתכלית מהקלונקס. הקלונקס מתחבר לרצפטור מסוג גאבא ממש כמו האלכוהול ומכך הוא ממכר מאוד. וכמובן לא מומלץ!

מנהל פורום פסיכיאטריה