ציפרלקס התחלה 5 מג.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2020 | 10:27 | מאת: אלי

שלום דר, התחלתי מזה שבועיים לקחת 5 מג ציפרלקס לדכאון. מזה כשבוע הרגשתי טוב יחסית ושמתי לב לתיאבון מוגבר, כעת זה חלף. שאלתי היא האם להמתין עם המינון שישפיע בחלוף חלון הזמן של לפחות 4 שבועות, האם להעלות מינון כבר עכשיו? תודה ויום טוב.

28/04/2020 | 14:21 | מאת: מני

בדרך כלל מחכים, אלא אם המצב בלתי נסבל ואז בתור עזרה ראשונה נוטלים מינון יותר גבוה.

16/05/2020 | 18:00 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך לא ממליץ לעשות טיפול עצמי ומשחק בתרופות ומינונן. לתת לרופאים לעשות עבודתם! בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה