בת 19 חרדה מזה חודש לא מדברת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/04/2020 | 14:46 | מאת: Yehuda

(בת 19 חרדה) מזה כשנתיים וחצי פתאום הגיע חרדה עמוקה התחלנו ציפרלקס היה גרוע מאוד בעצת הפסיכו עברנו רספירדל 1 ביום ואז הילדה עלתה למשקל 110 עם פרולקטן גבוה מיד הפסקנו ירדה כ35 קילו עברנו לקולנקס שוב לא עזר תופעות איומות המשכנו בעצת הפסיכו לסוליאן הגיבה גרוע יותר היום מקבלת כדור ויפקס... מזה חודש אשמח לתובנות איך עוזרים .. האם מישהו נעזר בוייפקס וזה עזר לו הילדה אחרי חודש וחצי חזרה לאכול רגיל +שתיית נוזלים. תופעה מדאיגה מאוד מזה כחודש וחצי לא מדברת כלום מזה כחודש יש הרטבת לילה SOS רעיונות איך עוזרים הייתה cbt הייתה בטיפול פסיכוטרפיסט שנה לפני מעולם לא היה לה בעיה רפואית תודה YEHUDA

25/04/2020 | 19:58 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נדרשת בדיקה לצורך תשובה לכן ממליץ להמשיך על פי המלצת הפסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה