אישפוז פסיכיאטרי מבחירה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/02/2020 | 17:05 | מאת: דניאל

שלום הייתי השבוע בבלינסון וראיתי פסיכיאטרית אני סובל ממחלה כרונית והצוות במיון רצה שאני יראה פסיכיאטרית לאחר שיחה איתה החלטנו שאני צריך אישפוז וביקשתי בגהה אמרה שאי אפשר בגלל שהכתובת שלי בחולון אז אני צריך להיתאשפז באברבנל סירבתי וככה זה ניגמר למרות שהסברתי לה והיא הבינה כם שיש לי נטיות התאבדויות ובגלל מחלתי לא רוצה להמשיך שיחררה אותי וכתבה שאני ימשיך טיפול בקהילה אז פעם ראשונה שביקשתי בחיי עזרה לא יודע לבקש מאף אחד עזרה ועד שביקשתי זה הטיפול למרות שרשמה שיש לי כוונות אובדניות כבר מצטער שביקשתי עזרה אני רואה דלא מתייחסים ברצינות לאנשים רק שיש עוד כתבה בעיתון אז שואלים למה ואותה פסיכיאטרית אמרה שהיא עובדת בגהה עם זאת העזרה אז חבל על המאמצים שלי ובכלל עם רציתי לעזור לעצמי כבר אין לי כוח יותר

22/02/2020 | 20:42 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי להתאשפז באברבנל על פי המלצת הרופאה שהינו בית חולים מצוין לטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה