אלכוהול קנאביס שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/02/2020 | 09:35 | מאת: משה

שלום ברצוני לדעת ולקבל תשובה מאיש מקצוע : התאוריה אומרת שקנאביס עלול לעורר מחלת נפש רדומה ! אלכוהול גם נמצא בתיאוריה הנל:? האם גם שתית אלכוהול עלולה לעורר מחלת נפש רדומה/פסיכוזה? מה הסיכון של אדם המתקרב לגיל 40 לפתח מחלת מפש כאשר ובהנחה שהסמים האלו מעודדים מחלה? האם יש גיל/נפיץ יותר

22/02/2020 | 19:53 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

בכל גיל המאזן עלול ליטות לכוון המחלה. כמובן ששתית אלכוהול מתונה לא נכללת בכך. יחד עם זאת,אלכוהול נחשב כטוקסי מאוד באופן קיצוני למערכת העצבים.

מנהל פורום פסיכיאטריה