אשמח למענה עובר עליי משהו רע

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2020 | 12:34 | מאת: עדן

שלום, אני סובלת מדיכאון חרדה ואוסידי.. לפני חודש וחצי התחלתי חצי כדור ריספרדל למחשבות הטורדניות ולפני שבוע ומשהו התחלתי בנוסף רבע ציפרלקס שעשה לי תחושות נוראיות והחמרה בדיכאון תוך יום ועשה לי תופעת לוואי של חוסר שקט ברגליים הרופא החליף לסרוקסט אני כמה ימים איתו התחלתי ברבע שלא עשה לי תופעות לוואי ואז אתמול לקחתי חצי כדי להעלות לאט לאט והתופעה של החוסר שקט ברגליים שוב חזרה לי.. זה ממש בלתי נסבל... ועוד זה רק חצי אני אמורה לקבל שלם מתישהו .. ואוסיף שאני לא מרגישה בכלל שיפור במצב הנפשי ..(אני יודעת שזה לוקח זמן) מה שאני מרגישה ברגליים אמור לעבור מתישהו? יש תרופה שיכולה להחליף את הסרוקסט שאין בה את התופעת לוואי הזאת ? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך לאי שקט ברגליים קוראים אקטיזיה והיא נגרמת בעיקר מהריספרדל ולעיתים גם מהסרוקסט. כדאי לחשוב על תרופה אחרת... בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה