עזרה לאחר ניסיונות של תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/12/2019 | 09:33 | מאת: אסף

שלום ד ר לקחתי בעבר ציפרלקס לתקופה של שנים בפעם האחרונה שקרסתי הכדור הפסיק להשפיע,נסיונות עם סימבלטה,ציפרמיל,סרוקסט,ברינטליקס לא החזיקו יותר משבועיים שלושה,היום אני עם וולבטרין הייתה השפעה מצויינת למשך כ-3 חודשיים ועכשיו שוב חזרה הנפילה החרדות שוב מציפות ואני לא יכול לתפקד כמעט,בבקשה מה לדעתך אני יכול לעשות כבר חשבתי על הקסדה של בריינסווי,טיפול בחשמל שום כדור לא מחזיק אותי בבקשה אם תוכל לעזור לי? תודה אסף

02/01/2020 | 10:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מה עם שילובי תרופות?

09/01/2020 | 11:02 | מאת: אסף

שלום ד"ר חרמון לגבי שאלתך לשילוב התרופות: היום אני מקבל סרוקוואל 150xr,וולבטרין 300 מ"ג,ציפרמיל 25 מילגרם,למיקטל 225 מ"ג כל מיני ניסיונות חוזרים הכדורים שיפרו את מצבי עד חודש ולא החזיקו יותר. כבר חשבתי על טיפול בחשמח או בקסדה של חברת ברינסווי,אשמח לדעתך. תודה אסף

מנהל פורום פסיכיאטריה