קיבלתי סרטקסט האם משמין בהכרח?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/12/2019 | 20:26 | מאת: ענבל

שלום רב בת 34 שוקלת 53 קילו מאובחןנת עם חרדה וocd קיבלתי סרוקסט מהפסיכאטר לפני שבועיים היום העללי מינון לכדור שלם, האם סרוקסט גורם להשמנה? במידה וכן האם מכיוון שיש שינוי במטבוליזם או בגלל תחושת תיאבון מוגברת, אני מאוד חוששת להשמין במידה ואני מתעמלת ושומרת על תזונה בריאה האם בהכרח אני אשמין? המינון הוא 20 מג

02/12/2019 | 13:49 | מאת: מני

ראי מספר הודעות למטה, כותרת ״סרוקסט והשמנה״ שם יש דיון בנושא זה ותשובת הדוקטור מן המוכן. בהצלחה!

14/12/2019 | 19:18 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממש לא בהכרח-התגובה אינדיודואלית!

01/02/2020 | 14:48 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התשובה מקובלת עלי לחלוטין.

מנהל פורום פסיכיאטריה