סיוטי לילה לנערה בת 17

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/11/2019 | 17:47 | מאת: הילה

שלום, בתי בת ה-17 מספרת כי בהיותה קטנה חלמה חלומות מפחידים וכי מדי פעם הם פוקדים אותה גם כעת. החלומות כוללים אדם שנכנס לבית, מנסה להרוג את הוריה והיא מתגברת עליו והורגת אותו שוב. בחלומות מופיע דם והרבה פחד. הסיוטים מציפים אותה ומפריעים לה לדבריה. לא ידוע לנו על אירוע טראומטי בעברה או בהווה ואנו מוטרדים מאוד מהסיוטים הללו. האם יש להם סיבה? כיצד מבררים זאת? מה הטיפול? תודה רבה

01/12/2019 | 01:48 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

צריך לבחון את המצב בקונטקס של ההפרעה המופיעה לאחר מכן ולא בחלום עצמו.

מנהל פורום פסיכיאטריה