בדיקה גנטית לתרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/11/2019 | 19:45 | מאת: ענת

שלום רב, אני מתעניינת עבור בני באחת הבדיקות נוירופרמג'ן או ג'נומינד והייתי רוצה לדעת איזו משתיהן נחשבת מקיפה יותר מבחינת הגנים הנבדקים והתרופות הנבדקות. אודה לתשובתך, ענת

06/11/2019 | 07:23 | מאת: מני

לי ענתה בעבר דוקטור מנוסה ומקצועית שהבדיקות האלו זה בזבוז כסף בלבד והם שווים לכפרות. אין מנוס מניסוי התרופות על האדם עצמו שאף שזה לוקח לפעמים זמן למצוא את התרופה המתאימה אבל זה כנראה הדרך היחידה להגיע בסופו של דבר לדרך הנכונה והאמיתית. בהצלחה! נ.ב אני לא איש מקצוע אבל ציטטתי ממה שאמרה לי אשת מקצוע.

06/11/2019 | 13:23 | מאת: מיכל

להבנתי בדיקת נוירופרמג'ן יותר יעילה מבחינת מחקרים ובודקת יותר שונויות גנטיות. ג'נומיינד בודקת יותר תרופות שלא קשורות לפסיכיאטריה

16/11/2019 | 17:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום אם נוריד את הציפיות אפשר להעזר בתוצאות הבדיקה. בטח לא מזיק!

מנהל פורום פסיכיאטריה