כדורי שינה גרימת מוות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/11/2019 | 06:11 | מאת: שני

מה הכמות או המ״ג כדורי שינה שיכולה להרוג בן אדם? האם זה גם תקף לגבי כדורי שינה טבעיים?

03/11/2019 | 07:37 | מאת: מני

שתי דברים: דבר ראשון ממש לא כדאי לך להתאבד באם זו היתה כוונתך, יש דרכים מצוינות לשפר את החיים בעזרת הכדורים כמובן ועוד דרכים שבאות לאחרי שמתחילים עם הכדורים. דבר שני, אני רק יודע שדודה שלי לקחה פעם שני כדורי שינה בבת אחת בשביל לישון יותר זמן (או שהיה לה קשה להירדם אפילו עם הכדור שינה ולקחה אחד נוסף), וזה עלה לה ביוקר, היא כמעט לא קמה מזה. אני חושב שגם זה די אינדיוידואלי אבל כדורי שינה זה לא משחק, אסור לקחת יותר מאחד לפני השינה. בכדורי שינה שלא צריכים מרשם רופא זה פחות מסוכן.

16/11/2019 | 17:37 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

צודק מני.

מנהל פורום פסיכיאטריה