שאלה בקשר לכדור פרפנאן 4 מג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/10/2019 | 18:03 | מאת: רונה

לקחתי פרפנאן במינון 4 מג במשך 7 שנים. הפסקתי את התרופה בבת אחת לפני חודש. עדיין מריגשה בחילות והרגשה כללית של רגישות יתר ומצוקה רגשית האם התמכרתי לתרופה ולא אוכל להפסיקה? בעצם אימנו את המח שלי לקבל את החומר כך שאחווה את התחושות הקשות האלה כל הזמן? אני מנייה שזה תופעןת לוואי של הגמילה. והאם בכלל אפשר להפסיק עם כדורים פסיכאטרים?

26/10/2019 | 19:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר להפסיק בהדרגה באם המחלה המקורית שבעטיה לקחת את התרופה חלפה לה. תרגישי טוב!

27/10/2019 | 15:13 | מאת: מודאגת

מניסיון של עבר תמיד טוב להישאר עם כדור אפילו שעברו שנים. אין לי מחלה

מנהל פורום פסיכיאטריה