קסנקס/סנקס.... מרשם??

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/10/2019 | 15:22 | מאת: מיכאלה

האם צריך מרשם לכך מרופא ?!! אני לוקחת קלונקס לפעמים כשאני ממש צריכה להירגע . אני נמצאת בתקופה ממש לא טובה בחיי כרגע .. משבר שאני מתפללת שייפתר. ולוקחת נרבן ורלקסין שזה ללא מרשם. אבל רק הקלונקס מרגיע אותי ועוזר לי גם להירדם... האם לסנקס הזה יש אותה השפעה ? מבחינת מינון ...

12/10/2019 | 20:29 | מאת: מני

קוראים לזה קסנקס והוא צריך מרשם רופא, הוא פחות מזיק מהקלונקס למיטב ידיעתי אף שכמובן גם לו יש תופעות לוואי כמו בעיות בזכרון ודיכוי נשימתי. את שאר הפרטים ואת התשובה לשאלה אם יש לו אותה השפעה יכתוב הדוקטור..

26/10/2019 | 18:20 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זהו טיפול ממכר ואיננו מומלץ לטיפול ארוך.

מנהל פורום פסיכיאטריה