התנקות הגוף מתרופות ורעלים ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/10/2019 | 00:22 | מאת: מני

אני כבר שבוע וחצי לא לוקח את התרופות הבאות ציפרלקס ומירו במשך 7 שנים נטלתי את הכדרורים האלה ורציתי לדעת האם יש סיכוי שעכשיו אני כבר נקי בלי תופעות לוואי הפסקתי את נטילת התרופות בפעם אחת ורציתי לשאול האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך

לקריאה נוספת והעמקה
11/10/2019 | 12:44 | מאת: מני אחר

לא גרמת לעצמך נזק בלתי הפיך אבל צריך לראות שאתה מרגיש טוב ואין לך דיכאון. ככלל תמיד טוב ורצוי שהגמילה תהיה בפיקוח פסיכיאטר היות ולפעמים אתה מרגיש טוב בימים הסמוכים לגמילה אבל אחר כך הדיכאון חוזר ובגדול!! ואחר כך יתכן שאם תתחיל שוב עם הציפרלקס והמירו המצב רק יחמיר, או שלא ישתפר, אף שיתכן גם שהמצב ישאר כרגיל, שתרגיש טוב. נקווה שבמקרה שלך המצב לא יחמיר , אם כבר הפסקת בכל מקרה..

תשובה נכונה

מנהל פורום פסיכיאטריה