אח חולה סכיזופרניה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/10/2019 | 23:32 | מאת: אני

שלום רב גדלתי בבית עם אח הגדול ממני ב 4 שנים היה צועק ורב עם עצמו כל הסימנים של סכיזופרניה. היום אני כבר בת 40 אמא ל 3 ילדים. במהלך השנים שאלתי את הוריי מה יש לאחי ותשובתם היתה לאורך כל השנים שזה כלום. בשנים האחרונות מצאתי באוטו של אבי את הת.ז של אחי ונודע לי במקרה כי הוא חולה סכיזופרניה. חשוב לי להמשיך לציין כי הנ"ל עדיין מוסתר ממני וכל פעם שאני מדברת ושואלת עליו מתעלמים מלענות לי. לא הטחתי בפניהם שגיליתי את סודם. היום אבי מבוגר וחולה מאוד.בימים האחרונים אבי מוטרד מה יהיה עם אחי.הבטחתי לו שאקח אותו אליי ואטפל בו.יש לציין שנראה היה מאושר ושקט והורדתי אבן מליבו. אך איך אדע מול מה אני מתמודדת? לעולם לא שיתפו אותי.אני חוששת ואין לי למי לפנות ועם מי לדבר. אחי בן 45 איך אני מתקדמת מפה? אודה לעזרה למי לפנות.האם אוכל לדבר עם הרופא שלו? יתנו לי? יענו לי? מודה לך על תשובתך. שנה טובה

26/10/2019 | 18:06 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי להתחיל עם ללוות אןתו לטיפולים ןליות מעורה עם מה שקורה כבר כעת!

מנהל פורום פסיכיאטריה