קנאביס רפואי האם מותרלקחת עם תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/10/2019 | 19:36 | מאת: תמר

ד״ר נכבד ,סבלתי מדכאון וחרדה,הפסיכיאטור איזן אותי .אני לוקחת:כדור ויפאקס75XR, שני כדורי סרוקסט20MG,וכדור אחד קלונקס0.5.נפשית מרגישה בסדר גמור.לצערי חליתי בפולימיאלגיה כאבי תופת בכל הגוף יום ולילה.הראומטולוג שלי מציע לרשום לי קנאביס רפואי.אני בת74.שאלתי:האם מותר לי לקחת קנאביס רפואי יחד עם התרופות הפסיכיאטריות שאני לוקחת.מה דעתך ד״ר?המון תודה לך.

26/10/2019 | 17:59 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר לשלב אם כי הייתי ממליץ להמשיך ולמצוא לך תרופה מתאימה! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה