טיפול תרופתי לחולבמחלת המח הקטן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/09/2019 | 10:12 | מאת: יעל

שלום דר אני בתהליכי אבחון לפגיעה ניורולוגית מתרשה בהליכה יש לי חוסר יציבות סחרור לוקחת מירו 15 מג ללילה ו0.5 מג לוריבן גם בלילה ציפרלקס 5 מג סובלת מחרדה ודכאון התרופות לא עוזרות השאלה אם העלאת מינון הציפאלקס רצויה לי כי זה גורם גם לסחרור אי יציבות ועוד גם הלוריבן גורם להרבה תופעות מתקשה להגמל כל התרופות הפסיכיאטריות מגבירות גם אי יציבות מה עליי לעשות פוחדת ליפול הליכתי צולעת ולא יציבה האם יש מומחה שהוא גם פסיכיאטר וכם ניורולוג כדי להתאים תרופהה

26/10/2019 | 17:51 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן צריך לשתף פעולה בין נאורלוג לפסיכיאטר ולהתאים - לא לבד! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה