דחוףףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/09/2019 | 23:40 | מאת: זריקת פלוידקט

זריקת פלוידקט בבת אחת 25 מילגרם ,הרופאה פועלת שלא כדין ,מה אני צריכה לעשות ?,אני מאוד חוששת מפגיעה בתפקוד המיני על ידי הזריקה !!!! באיזה שבוע לזריקה רואים חלילה סימנים לפגיעה בתפקוד מיני!!!ואיך אני מוציאה מייד את הסם מהגוף שלי!!לא מעוניינת בסמים !!! הפסיכאטרית איימה עליי ונתנה לי בכוח איך אני מוציאה את הסם מהגוף שלי לפני שמתחילות תופעות לוואי חלילה !!!!!!!!!!!!!!???!?!?ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

26/10/2019 | 17:34 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך זוהי תרופה ולא סם- אמורה לשפר את חייך! אם יש לך ספק אזי גשי לחוות דעת נוספת ותפעלי על סמך הנתונים! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה