גמילה מאסיול . ללא כדורים כי יש מחסור באסיול בבתי מרקחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/09/2019 | 07:24 | מאת: לב

אני חולה בפרפור פרוזדורים התקפי כרוני ובעבר סבלתי מהיפר בבלוטת התריס . הפרעות הקצב התחילו בגיךל צעיר ואז לא טיפלו בבלוטת התריס , היום אני אחרי אבלציה בבלוטת התריס ומאוזנת . אבל לוקחת כל יום 5 מ"ג אסיול שלא ניתן להשיגו יותר . ניסיתי ואבן . וזה עושה לי רע . ביקשתי ונתנו לי לוריבן אבל אני לא יודעת איך נגמלים מן הואליום . גם אין לי כדורים לגמילה .מה בדיוק עלי לעשות ? לקחת לוריבן ?לא צריך להגמל מהווליום .

01/10/2019 | 21:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך ישנה דרך להגמל עם כדורים חלופיים-כדאי לגשת לגמילה מסודרת. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה