ציפרלקס לפני מחזור?.....

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/08/2019 | 13:51 | מאת: מאיה

היי, בת 27 בעבר סבלתי מחרדה ולקחתי תקופה ציפרלקס והפסקתי מכיוון שהרגשתי יותר טוב. כיום, אחרי לידה אני סובלת מתסמונת קדם וסתית לא קלה שמתבטאת בחרדה ודיכאון בימים של לפני מחזור ואחר כך זה עובר. קראתי שניתן לקחת ציפרלקס רק בימים של לפני מחזור וזה יכול להקל, השאלה איך עושים זאת? הרי לתרופה לוקח זמן שהגוף מתרגל אז כל חודש לקחת ולהפסיק נשמע לי מוזר...

31/08/2019 | 20:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זה אכן עוזר לפעמים וכדאי לנסות- התיאוריה הזו אינה נכונה. ככלל עדיף טיפול מתמשך! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה