רוצה לדעת על זמנים והשפעה של אדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/08/2019 | 23:34 | מאת: אייל

שלום דר !! להלן ברשותך 2 שאלות .. 1.נוטל 450 מ"ג לפונקס כיצד לחלק את הטיפול במהלך היממה ? כך שאהיה פחות עייף במהלך היום . כיום נוטל 250 בוקר ו200 בערב ואני מגלה כעת שאיני מצליח להירדם מוקדם . 2. לאחר כמה ימים מורגשת אם בכלל השפעה של התרופה אדרונקס ? אותה אני נוטל כ 3 שבועות כ4 מ"ג . תודה רבה על התגובה ולילה טוב תגובה

31/08/2019 | 20:05 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אני לא נוהג לטפל דרך הפורום-כדאי לגשת לרופא שלך. האדרונקס היה אמור כבר להשפיע! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה