אנדרונקס מתי מתחיל להשפיע

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/08/2019 | 01:41 | מאת: אייל

שלום דר !!! נוטל קרוב לשבועיים אנדרונקס ואיני חש משו שקורה ? נוטל חצי כדור של 4 מ"ג . כמו"כ רציתי לדעת על מה בדיוק היא עובדת . תודה רבה לך על תשובתך . תגובה

24/08/2019 | 21:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נראה לי שבשלב הזה כדאי לחשוב על אופציה אחרת.. התרופה פולת על קולטנים נוראדרנגיים.

25/08/2019 | 01:12 | מאת: אייל

שלום דר !! לא כ מבין את תגובתך .. תוכל לפרט ? כי הבנתי שההשפעה לוקחת כ 3 שבועות של האדרונקס לפעול . אציין שאני מטופל אצל אחד מהפרופסורים שמנהל מחלקה פסיכאטרית שמאוד מנסה לעזור לי . לדבריו אני לא ככ חולה כמו שאני מרגיש את עצמי ושאני מאוד חכם וסתאם נבהל מהמחשבות ומעצמי .. נוטל גם פרוזק שעזר לתקופה קצרה . כיום מתחיל שבוע 3 עם האדרונקס ומקווה שארגיש משו ויותר טוב כי ביומיים 3 הראשונים שכן נטלתי אז חשתי משו טוב עקב התרופה . האומנם? תודה על תגובתך ושבוע טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה