שאלה לגבי התרופה אריפליי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/08/2019 | 18:33 | מאת: עופרי

היי, אני בחורה בת 29, סובלת מדיכאונות עמוקים והמון חרדות. הפסיכיאטר רשם לי להתחיל טיפול באריפליי מינון הכי נמוך שיש אבל אני ממש מפחדת מזה: כשהייתי בת 19 נתנו לי רסיטל שעשה לי ממש ממש רע, ותוך כמה שעות היה צריך להזמין לי אמבולנס (הרופאים במיון אמרו שזה כניראה היה סרוטונין סינדרום). אחר כך נתנו לי ויאפקס ואחר כך גם טגרטול וסרוקוול שדווקא היו בסדר ולא עשו לי תופעות לוואי ועכשיו הפסיכיאטר רשם לי טיפול באריפליי אבל אני ממש מפחדת ששוב פעם חס וחלילה ייקרה לי כמו עם הרסיטל.. מה אפשר לעשות? תודה רבה, עופרי.

24/08/2019 | 21:15 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך תאפשרי לרופא לטפל בך ותסמכו עליו שהוא יודע את מלאכתו. בכל מקרה שתפי אותו בפחדיך הללו. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה