חרדות ועיצה להורדת מינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/08/2019 | 17:27 | מאת: נעמה

שלום, תודה על המשוב שלכם כלפי הגולשים! רציתי להתיעץ , אני לוקחת ציפראמיל כבר שנה וחצי עקב חרדות לאחר לידה, שנה לקח לי לעכל את התרופה ולהוריד את רמת החרדה, עכשיו ממש יותר טוב למעט התקפים לא נעימים אבל שלא צורכים תרופת הרגעה או רסקיו (כמו: לוריון)... רציתי להתיעץ מתי אפשר להתחיל לחשוב על הורדת התרופה? יש לציין שאני לוקחת את התרופה כבר פעם שניה לאחר לידה שניה. והאם גם אחרי לידה שלישית זה יכול לחזור?

11/08/2019 | 16:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התשובה הזו יכולה להינתן רק מול בדיקה על כן שאלי את הרופא שלך!בהצלחה!

12/08/2019 | 15:28 | מאת: 17

אוקי אתיעץ, אבל יש מצב שזה חוזר אחרי לידה שלישי או אחלרי כל לידה? יש אפשרות למנוע את זה?

מנהל פורום פסיכיאטריה