שתיית אלכוהול בטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/08/2019 | 15:53 | מאת: נטלי

שלום רב, אני בת 24 ובע"ה בעוד 8 חודשים וחצי מתחתנת. אני מטופלת בטיפול פסיכיאטרי בנטילת התרופות: ריספרדל 0.5 מ"ג ולמיקטל 100 מ"ג מאז תקופת הבגרויות בתיכון שזה גרם לי לחרדות, מטבע הדברים אנחנו מעוניינים בהבאת ילד מיידית כשנתחתן אך אני עדיין לא התחלתי להוריד מינון כי הפסיכיאטרית שלי אומרת שנתחיל להוריד בתקופה היותר קרובה לחתונה כי כיום אני במצב נפשי הרבה יותר טוב ושזה בסדר ורציתי לשאול האם אני יכולה להתחיל בצריכת אלכוהול ושתייה חריפה מכל סוג יחד עם ארוסי כשאנחנו יוצאים הרבה לפאבים ומועדונים?? מודה על תשובה בהקדם. נטלי ;)

05/08/2019 | 18:13 | מאת: רועי

יש לי תחושה שלא תקבלי תשובה חיובית. תמיד עדיף להימנע, בטח עם תרופות נגד חרדה

05/08/2019 | 21:37 | מאת: נטלי שואלת השאלה בת 24

וואוו אז לעולם לא אוכל לשתות אלכוהול?? גם כשבקרוב אתחיל להוריד במינון לצורך קליטה להריון?

11/08/2019 | 08:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן צדקו עמיתייך שצריכת אלכוהול אסורה בתכלית האיסור. מדוע את צריכה את זה בעצם?

מנהל פורום פסיכיאטריה