הפסקת כדורי פריזמה לאחר 3 שבועות של שמוש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/08/2019 | 07:16 | מאת: עדי

שלום התחלתי לקחת כדורי פרויזמה מינון 20 מ"ג לפי שלושה שבועות אני מעוניין להפסיק לקחת עקב תופעות הלואי בעיקר הפרעות שינה, לצערי הפסיכיאטרית שלי בחן"ל ירדתי כבר כמה 5 ימים ל10 מ"ג האם יכול לרדת ל5 מ"ג או להפסיק ?

לקריאה נוספת והעמקה

אפשרי אך לא כדאי.

מנהל פורום פסיכיאטריה