האם זו חרדה חברתית ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/07/2019 | 11:18 | מאת: אריאל

היי, אני כיום בן 22. אני סובל מזה שנים רבות מקושי ביצירת קשר עם אנשים. אני חי בתחושה שבכל פעם שאני רואה אדם שאינו מכיר אותי , הוא מפחד ממני בגלל הרושם הראשוני שאני יוצר/מהמראה שלי/וכו'. אני מזהה את זה על בסיס השפת גוף והבעות פנים שאותו אדם מציג. איני יודע מה לעשות , האם יש טיפול לכך ? אני נורא נבוך לפנות לאיש מקצוע אך אני יודע שאני חייב לעשות משהו. סבלתי רבות במהלך התיכון מהצקות של ילדים עד כיתה יב והייתי ילד דחוי, וכמו כן גם בתחילת השירות הצבאי שלי הציקו לי. זה נראה שאף אחד מבחוץ לא מזהה אצלי את הבעיה הזו

03/08/2019 | 15:24 | מאת: ירון

אני לא איש מקצוע, אבל אני חושב שאתה חייב לפנות לעזרה. פחות חשוב אם קוראים לזה חרדה חברתית, או משהו אחר, מה שחשוב שתדע שיש אנשי מקצוע, שיוכלו לעזור לך .

11/08/2019 | 08:10 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן כן.. גש לטיפול ושפר את איכות חייך!

מנהל פורום פסיכיאטריה