אבחון של סכיזופרניה . לדעת עם אפשרי לאבחן בטעות סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/07/2019 | 12:32 | מאת: נועה

שלום רב אני רוצה לדעת אם אפשר לאבחן סכיזופרניה מחדש. אני מטופלת אצל פסיכיאטרית והיא אמרה שהיא חושבת שאין לי סכיזופרניה. אני הייתי ברק אשפוז אחד. הייתי פסיכוטית ושלחו אותי לאשפוז. אני הלכתי לעוד פסיכיאטרים אבל שתי פסיכיאטריות אמרו לי שאין לי סכיזופרניה ולא נוח ומציק לי שלא כתוב ומאובחן שאני לא חולה במחלה הזאת. השאלה שלי היא עם אפשרי לאבחן מחדש ולגלות אולי שאני לא חולה? תודה רבה על ההקשבה ואני אשמח מאוד לשמוע תשובה. מענה כלשהו

27/07/2019 | 19:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר לאבחן מחדש. הקריטריונים לאבחנה הם ברורים לחלוטין. פסיכוזה אחת איינה מספיקה!

30/07/2019 | 16:43 | מאת: נועה

תודה רבה על המענה נועה

מנהל פורום פסיכיאטריה