כהמשך לשאלתי אשמח לתגובה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/06/2019 | 18:41 | מאת: אייל

שלום דר !! יש עוד תרופות שאני נ וטל ביחד . הלפונקס מאוד מפריע לי . אשמח לעצה ממך כי אני נורא סובל ומתוסכל מהקימה בבוקר . אשמח שתסייע לי . תודה לך שבוע טוב תגובה

09/06/2019 | 20:54 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הלפונקס תרופה מצוינת שלא כדאי להפסיק

10/06/2019 | 20:59 | מאת: אייל

בסדר אני מבין אך היא גורמת לי לעייפות ומניעת קימה בבוקר ןוזה הורס לי את כל היום אני מפסיד דברים . השאלה האם יש לזה פיתרון ?? מחר ניפגש עם הרופא שאיני יודע מה יעשה הלווואאיי שאלוקים יתן לו שכל ודעת מה לעשות איתי . אשמח לרעיון מך דר חרמון . אני מכיר אותך הייתי מטופל שלך בתה"ש . לילה טוב ותודה

04/07/2019 | 05:22 | מאת: מני

פתרון לא אמור להיות לזה מלבד החלפת כדור

מנהל פורום פסיכיאטריה